Hoe kunt u ons helpen 

Donaties
Stichting All Dogs Count werkt volledig met gemotiveerde vrijwilligers die geen salaris ontvangen. Wij maken geen kosten aan huur en personeel. Onze vrijwilligers doen alles uit liefde voor de honden.

Alle donaties worden dus volledig gebruikt ten behoeve van de honden in nood. Elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom en kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL44INGB0006625395 t.n.v. Stichting All Dogs Count.

Wilt u regelmatig doneren? Wij werken niet met machtigingen, maar u maakt zelf een periodieke donatie mogelijk door bij uw bank een 'periodieke overschrijving' naar ons in te stellen met een door uzelf gekozen bedrag.

Opvanggezin
Opvanggezin zijn is geen makkelijke taak. Er komt een vreemdeling in uw huis, die zijn of haar plaatsje moet zoeken binnen het gezin en tussen de eventueel aanwezige andere huisdieren. Ook kunt u zich zodanig aan uw opvanghond gaan hechten, dat het moeilijk kan zijn afscheid te nemen als de hond geadopteerd wordt. Maar opvanggezin zijn is ook een enorm belangrijke taak!

Opvanggezinnen zijn onmisbaar om een hond de best mogelijke kansen op adoptie te geven. Want door het verblijf in een opvanggezin, krijgt de hond de kans alvast te wennen aan het leven in een gezin. Ook leert de hond al wat basisregels binnen een opvanggezin, wat hem voor een adoptant aantrekkelijker kan maken.

Wilt u meehelpen een hond een goede start te bieden en zijn of haar kans te vergroten om een definitief thuis te vinden? Het zal u enorm veel dankbaarheid en voldoening geven uw opvanghond een liefdevol leven tegemoet te zien gaan. U kunt zich aanmelden als opvanggezin bij Lizanne Croonen. Ook voor meer informatie en vragen over opvang is zij uiteraard bereikbaar.

Inzamelen

Manden, kussens, voer, voerbakken, speeltjes, kluiven, halsbanden, riemen, ontworming, ontvlooing en noem maar op kunnen wij altijd gebruiken voor zowel de honden in opvang als voor de honden die nog wachten in het buitenland. Spullen mogen gebracht worden naar Dierencentrum Friesland, Folgsterloane 92 in Drachtster-Compagnie. Naast spullen voor honden, kan Dierencentrum Friesland zelf ook altijd alles gebruiken voor vogels, katten en konijnen.

Promotie
Door stichting All Dogs Count in uw eigen buurt te promoten, kunnen wij zoveel mogelijk mensen bereiken. Mensen die wij over ons werk kunnen vertellen, die mogelijk een donatie willen doen, wellicht een hond willen fosteren, tijdelijk opvangen of zelfs adopteren.

Wilt u meehelpen stichting All Dogs Count te promoten? Print dan onderstaande poster en vraag bij supermarkten, dierenartsen, etc. of u de poster daar op mag hangen. Klik op onderstaande afbeelding om de poster in PDF te downloaden en te printen.

In het zonnetje :

Naam: Monty
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 01-04-2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hengelo
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 09-07-2014
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
☆Met dank aan zijn opvangmama Xayedi die deze keurige beschrijving zelf maakte☆:

Zindelijk: Ja
Alleen zijn: Ja
Energie: middelmatig; past zich aan, geeft aan wanneer uitlaatklep nodig is
Waaks: Nauwelijks, piept uit blijdschap bij bekend bezoek
Honden: Houdt niet van drukke honden, maar functioneert goed in stabiele roedel (ook met onbekende)
Katten: Ja
Andere dieren: Ja
Kinderen: boven de 15, raakt onzeker van kleine kinderen
Aan de lijn: Loopt goed mee
Loslopen: Nee, wel te leren
Commando's: Zit, poot, wachten, mand, bench
Bijzonderheden: Mag geen halsband dragen vanwege (verholpen) nekhernia; nu geen last van, maar ter voorkoming van draagt hij een tuig.

Monty is enorm vrolijk, wil bekenden het liefst de hele dag om kriebels vragen.
Hij kan uit speelzigheid ook happen: gebruikt niet zijn tanden hierbij.
Verder vindt Monty buiten zijn heerlijk; of je nou wandelt of op een bankje gaat zitten, Monty geniet met volle teugen. Hij geniet overigens van alles wat hij met zijn baasje(s) mag doen, maar kan ook goed alleen zijn. Hij sloopt niet en ligt lekker op zijn luie stoel te snurken als je terug komt.
Monty is een bench en eigen plaats/mand gewend en ligt graag op een rustig plaatsje in huis.
Monty kan met andere honden/dieren, maar ook alleen geplaatst. Op katten, vogels, pluimvee, groot vee, konijnen en knaagdieren reageert hij niet. Hij wordt niet met kinderen onder de 10 geplaatst. Bij adoptanten met kinderen wordt eerst getest of Monty hiermee een klik heeft. Kinderen moeten ruimte kunnen respecteren en niet onzeker zijn rond hem. Als kinderen dat kunnen vind Monty het leuk om er mee samen te wonen. Na ene rustige introductie zijn vriendjes en vriendinnetjes dan ook zeker welkom

Monty is verder ook zeer geschikt voor speuren of cursussen, leert graag.
Monty is bij vorige adoptanten los geweest, maar bij huidige opvang nog niet.

Monty is zacht, flexibel en makkelijk te corrigeren. Buiten vrij naar vreemden, eenkennig naar honden.
Binnen moeten vreemden hem eerst even laten snuffelen en rondlopen voordat hij aangehaald kan worden. Belangrijk dat hij echt genegeerd wordt en mensen hem niet meteen aaien. Zijn onzekerheid kan maken dat hij hapt wanneer je zijn ruimte en de tijd voor een kennismaking niet respecteert.
Na kennismaking maakt hij makkelijk contact en komt hij vragen om kriebels. Bekenden zijn fantastisch.
Hij heeft de tijd nodig om vertrouwen te krijgen in zijn mens. Dit duurde bij het gastgezin een aantal dagen. Hij en zijn mens(en) zijn een team: wanneer je hem roept staat hij direct klaar om de wereld te ontdekken. Hij is graag samen met je.

Zijn adoptiebijdrage is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de honden in Dierencentrum Friesland.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Monty Monty

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict