Let op: in juli en augustus nemen wij geen nieuwe herplaatsverzoeken aan! Bij echte nood kunt u mailen naar annabel@alldogscount.nl

 

Hulp bij herplaatsing

Helaas gebeurt het maar al te vaak dat een hond niet (meer) past bij de eigenaar die hem heeft aangeschaft.

Het kan zijn dat blijkt dat de hond en baas toch geen match zijn of dat er sprake is van een gedragsprobleem. Het kan ook zijn dat er in de persoonlijke sfeer van de eigenaar dingen veranderen waardoor de hond herplaatst moet worden.

Vele honden komen op bijvoorbeeld marktplaats en/of weggeef-hoeken op facebook zonder degelijke controles of procedures. Iets wat juist in deze tijd heel belangrijk is!

All Dogs Count helpt eigenaren bij het bemiddelen en herplaatsen van de hond vanuit hun eigen, veilige, huiselijke omgeving. Wij hebben een nauwe samenwerking met Dierencentrum Friesland en zij sturen de hulpvragen voor deze herplaatsingen door naar ons als opname in het dierencentrum niet mogelijk is. Zij krijgen dusdanig veel hulpvragen dat alle dieren direct opnemen niet mogelijk is. En sommige honden zijn ook meer geschikt voor herplaatsing vanuit een huiselijke omgeving.

Ben jij genoodzaakt om je hond te herplaatsen? Dan gaan wij als volgt te werk:

Op de pagina vul je het aanmeldformulier in voor herplaatsing. Het formulier vindt je onderaan deze pagina.

Aan de hand van deze gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We plannen dan een afspraak zodat een huisbezoeker bij je langs kan komen, om de hond zelf ook te bekijken en een verslag te schrijven voor onze adoptie-coördinator. We vinden het namelijk erg belangrijk een juiste match te kunnen maken tussen hond en nieuwe baas. Als er een mogelijke match is met een nieuwe baas, volgen wij onze adoptieprocedure met huisbezoek en plaatsing onder adoptiecontract (met sterilisatieplicht).

Voor herplaatsing vanuit huis vragen wij een vrijwillige bijdrage aan de nieuwe eigenaar die ten goede komt aan Stichting All Dogs Count. Deze bijdrages worden gebruikt voor dieren in nood zonder baas, dieren met gezondheidsproblemen of sterilisatieprojecten.

We kijken altijd of er een goede match is tussen de hond en de nieuwe eigenaar. De honden gaan ook altijd eerst 2 weken op proef mee naar huis.
We verlenen nazorg en (indien nodig) gedragsbegeleiding na herplaatsing.

 Hier vindt je het formulier.

 

 

In het zonnetje :

Naam: Shampoo
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hilversum
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-05-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Shampoo is een 9-jarige kruising afkomstig uit Polen. Hij woon nu alweer bijna 7 jaar in Nederland.

Shamp is een veelzijdige hond. Hij houdt van wandelen, maar vooral speuren of zoeken vindt hij heerlijk. Shamp luistert goed. Hij heeft diverse gehoorzaamheidstrainingen gevolgd.

In nieuwe situaties of aan nieuwe personen moet Shamp altijd even wennen, maar als hij je vertrouwt is hij je maatje. Shamp is waaks en heeft behoefte aan zijn veilige plekje. In zijn jongere jaren genoot hij van urenlange wandelingen. Nu hij 9 jaar is, worden de wandelingen iets korter, maar alsnog heeft hij altijd zin om erop uit te gaan.

Shamp is gewend aan een bench en gaat goed mee in de auto. Op straat loopt hij goed mee aan de lijn, maar blaft hij wel naar grote honden of startende scooters.

’S avonds ligt hij het liefst tegen je aan onder een dekentje. Shamp kan niet met kinderen of andere huisdieren in huis.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Shampoo Shampoo

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict