Naam: Max
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2012
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Drachten
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 27-09-2016
Geadopteerd:

Info:

Max zit al een tijdje in het asiel. Oorspronkelijk komt hij uit Roemenië en zijn start in Nederland is nou niet echt soepel te noemen.

Het is een prachtige middelgrote reu en zijn snuit en oren doen een beetje denken aan een kruising tussen een podenco en een boerenfox. We denken dat er een type jachthond in zit.

Vanaf het moment dat hij zijn pootjes op de Nederlandse grond plaatste is er met hem heen en weer gesleept. Hij werd totaal niet begrepen, waardoor hij heel erg gefrustreerd raakte en dat op een hondse manier ging afreageren.

Gelukkig kwam hij bij Dierencentrum Friesland en kreeg hij de kans zichzelf weer te hervinden. Hij is tot rust gekomen en wij zien hier een hele leuke, lieve en vooral leergierige hond. Hij is ontzettend slim en heeft zich ontwikkeld tot een hond die nu op zoek kan naar zijn permanente huis.

Voor Max zoeken we baasjes die hem verder mee willen nemen in zijn ontwikkeling, baasjes die actief zijn, hem de uitdaging maar zeer zeker ook rust gunnen die hij verdient. Consequent maar liefdevol, dat is voor Max wat we zoeken.
We denken dat het voor hem beter is om niet met kleine kinderen samen te wonen, dat geeft toch meer onrust. We hopen dan ook dat er mensen zijn die vallen voor deze geweldige jongen!
Uiteraard kunt u meer informatie vragen over zijn karakter en wensen, we staan u graag te woord. Een afspraak is zo gemaakt om hem te ontmoeten.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Shampoo
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hilversum
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-05-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Shampoo is een 9-jarige kruising afkomstig uit Polen. Hij woon nu alweer bijna 7 jaar in Nederland.

Shamp is een veelzijdige hond. Hij houdt van wandelen, maar vooral speuren of zoeken vindt hij heerlijk. Shamp luistert goed. Hij heeft diverse gehoorzaamheidstrainingen gevolgd.

In nieuwe situaties of aan nieuwe personen moet Shamp altijd even wennen, maar als hij je vertrouwt is hij je maatje. Shamp is waaks en heeft behoefte aan zijn veilige plekje. In zijn jongere jaren genoot hij van urenlange wandelingen. Nu hij 9 jaar is, worden de wandelingen iets korter, maar alsnog heeft hij altijd zin om erop uit te gaan.

Shamp is gewend aan een bench en gaat goed mee in de auto. Op straat loopt hij goed mee aan de lijn, maar blaft hij wel naar grote honden of startende scooters.

’S avonds ligt hij het liefst tegen je aan onder een dekentje. Shamp kan niet met kinderen of andere huisdieren in huis.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Shampoo Shampoo

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict