Naam: Max
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2012
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Drachten
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 27-09-2016
Contactpersoon: Annabel van der Horst
Reageer per mail: ln.tnuocsgodlla@eitpoda

Info:

Max zit al een tijdje in het asiel. Oorspronkelijk komt hij uit Roemeniƫ en zijn start in Nederland is nou niet echt soepel te noemen.

Het is een prachtige middelgrote reu en zijn snuit en oren doen een beetje denken aan een kruising tussen een podenco en een boerenfox. We denken dat er een type jachthond in zit.

Vanaf het moment dat hij zijn pootjes op de Nederlandse grond plaatste is er met hem heen en weer gesleept. Hij werd totaal niet begrepen, waardoor hij heel erg gefrustreerd raakte en dat op een hondse manier ging afreageren.

Gelukkig kwam hij bij Dierencentrum Friesland en kreeg hij de kans zichzelf weer te hervinden. Hij is tot rust gekomen en wij zien hier een hele leuke, lieve en vooral leergierige hond. Hij is ontzettend slim en heeft zich ontwikkeld tot een hond die nu op zoek kan naar zijn permanente huis.

Voor Max zoeken we baasjes die hem verder mee willen nemen in zijn ontwikkeling, baasjes die actief zijn, hem de uitdaging maar zeer zeker ook rust gunnen die hij verdient. Consequent maar liefdevol, dat is voor Max wat we zoeken.
We denken dat het voor hem beter is om niet met kleine kinderen samen te wonen, dat geeft toch meer onrust. We hopen dan ook dat er mensen zijn die vallen voor deze geweldige jongen!
Uiteraard kunt u meer informatie vragen over zijn karakter en wensen, we staan u graag te woord. Een afspraak is zo gemaakt om hem te ontmoeten.
In het zonnetje :

Naam: Cathelijne
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2018
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Castelre
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 12-11-2018
Contactpersoon: Annabel van der Horst
Reageer per telefoon: 06 - 409 676 16
Reageer per mail: ln.tnuocsgodlla@eitpoda

Info:
Cathelijntje...poppedeintje....of zeg maar gerust Kaatje met een grote K.

Deze bulgaarse black beauty van 7 maanden oud kwam met 4 maanden naar Nederland zonder tussenkomst van een stichting. Dit prachtige meisje matchte alleen echt niet qua energie met de andere honden daar en daarom besloten wij te helpen en op zoek te gaan naar een nieuw, leuk en actief gezin die kleine Kaatje met haar grote mond zowel lichamelijk als geestelijk gaat uitdagen.

Kaatje is onzeker en zoekt grenzen op. Als ze deze grenzen op een rustige en duidelijke manier krijgt, dan heb je er een heel fijn, lief en grappig vriendinnetje aan. Ze is goed met kinderen, is zindelijk, sloopt niet, loopt netjes aan de riem en bij haar eerste baasje liep ze ook al los en dit ging heel goed. Ook knuffelen en spelen met een balletje vindt ze geweldig.

Als Kaatje te weinig sturing krijgt, regelt ze dingen dus op haar eigen katterige manier en is ze dus die echte mevrouw K.

Kaatje verblijft nu in een gastgezin met andere honden. Ze eet en slaapt in de bench en vindt dit ritme fijn. Haar voer deelt ze liever niet met andere honden, met mensen wel.

Wie op zoek is naar een leuk en grappig dametje met pit en humor is bij Kaatje zeker aan het goede adres.

Wil je Kaatje ontmoeten? Vul dan het formulier in op de site!


Cathelijne Cathelijne

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict