Naam: Max
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2012
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Drachten
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 27-09-2016
Geadopteerd:

Info:

Max zit al een tijdje in het asiel. Oorspronkelijk komt hij uit Roemenië en zijn start in Nederland is nou niet echt soepel te noemen.

Het is een prachtige middelgrote reu en zijn snuit en oren doen een beetje denken aan een kruising tussen een podenco en een boerenfox. We denken dat er een type jachthond in zit.

Vanaf het moment dat hij zijn pootjes op de Nederlandse grond plaatste is er met hem heen en weer gesleept. Hij werd totaal niet begrepen, waardoor hij heel erg gefrustreerd raakte en dat op een hondse manier ging afreageren.

Gelukkig kwam hij bij Dierencentrum Friesland en kreeg hij de kans zichzelf weer te hervinden. Hij is tot rust gekomen en wij zien hier een hele leuke, lieve en vooral leergierige hond. Hij is ontzettend slim en heeft zich ontwikkeld tot een hond die nu op zoek kan naar zijn permanente huis.

Voor Max zoeken we baasjes die hem verder mee willen nemen in zijn ontwikkeling, baasjes die actief zijn, hem de uitdaging maar zeer zeker ook rust gunnen die hij verdient. Consequent maar liefdevol, dat is voor Max wat we zoeken.
We denken dat het voor hem beter is om niet met kleine kinderen samen te wonen, dat geeft toch meer onrust. We hopen dan ook dat er mensen zijn die vallen voor deze geweldige jongen!
Uiteraard kunt u meer informatie vragen over zijn karakter en wensen, we staan u graag te woord. Een afspraak is zo gemaakt om hem te ontmoeten.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Sita
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Bodegraven
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 29-06-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Onlangs gingen wij op bezoek bij Sita, een charmante dame van 9 jaar oud.

Sita heeft 7 jaar bij haar baasjes gewoond en verblijft nu sinds enkele weken bij de dochter van haar bazin. De afgelopen jaren zijn er wat incidentjes geweest tussen Sita en mensen die te dicht bij haar bazinnetje kwamen. Voorzichtig is het erin geslopen dat er een wisselwerking is ontstaan tussen Sita en haar bazin, die haar nu steeds minder is gaan vertrouwen. Daarbij houdt Sita absoluut niet van kleine, onvoorspelbare kinderen en daar er regelmatig jonge kleinkinderen op bezoek zijn, is voor beide partijen de koek op.
Sita liet bij ons bezoek kleine signalen zien dat ze bovenstaand gedrag wel eens zou kunnen doen. Overigens was het ook duidelijk dat ze dit eerder doet bij mensen met een zwakkere energie dan iemand die stevig in zijn schoenen staat.

We zoeken voor Sita een rustig huishouden, zonder kleine kinderen of andere honden. Katten is geen enkel probleem.

Op straat loopt Sita echt perfect aan de lijn, ze luistert heel goed en loopt ook regelmatig los. Wel wordt ze aangelijnd als er andere honden aan komen, want buiten wil ze bij kennismaken nog wel eens onzeker reageren.

Sita zou prima passen bij mensen die haar bij bezoek op haar eigen plek leggen, ( en zorgen dat bezoek haar daar dan ook met rust laat!), die een hond zoeken die nog van een fijne wandeling houdt maar ook heerlijk languit bij je kan liggen om te knuffelen.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Sita Sita

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict