Naam: Rex
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Drachten
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 20-07-2018
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:

Getekend door en voor het leven, met zijn betoverende blauwe ogen.
Rex heeft veel meegemaakt voor hij vanuit Roemenië aankwam in Nederland.
Een hele tijd mocht hij genieten van een fijne, vaste mand bij een begripvolle baas maar helaas moest Rex toch op zoek naar een nieuwe plek.

We zoeken voor Rex een huis bij mensen die hem respecteren en die begrijpen dat Rex een verleden heeft waarbij sporen achtergebleven zijn.

Sporen die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten op hoe hij is en waar hij niet meer in te veranderen is, maar waardoor hij niet minder leuk is, als je zijn "gebruiksaanwijzing" maar begrijpt.

Rex is gebaad bij een voorspelbare, rustige omgeving zonder kinderen.
Iemand die lekker met hem gaat wandelen en de wijde wereld met hem in trekt, maar ook kan lezen wanneer hij genoeg prikkels heeft gehad en zijn emmertje vol is.
Iemand met een bench op een rustige plaats in huis, waar hij heerlijk alle indrukken kan verwerken en weer tot rust kan komen.

Kort gezegd heeft Rex regelmatig even tijd voor zichzelf nodig, en dan is hij er weer klaar voor. De ouderwetse 3 R-en, een consequente maar zachte aanpak met respectvolle wederzijdse grenzen en bovendien iemand die een knuffelmaatje zoekt is voor ons de ideale situatie om Rex te plaatsen.

Omdat Rex al jaren erg bang is in het donker, wil hij graag s'avonds een plasje doen in de tuin en niet meer aangelijnd mee op wandeling. Op een appartement wonen is voor Rex dus niet haalbaar.

Voor spelen met zijn baasje is Rex altijd in, en van teefjes is Rex eigenlijk ook altijd gecharmeerd.
Met reuen is hij wisselend.

Rex durft bij overprikkeling te happen en wordt daarom niet bij kinderen geplaatst maar ook niet bij mensen die regelmatig bezoek hebben of een druk huishouden.
Het allermooiste zou zijn als iemand Rex met wat lekkers op zijn plaats laat bij het ontvangen van bezoek.
Nog een punt is dat Rex voernijd heeft, bij 2x daags voeren en de bak niet laten staan heeft de opvang er geen problemen mee.

Rex is zindelijk, loopt netjes aan de lijn en kan na gewenning alleen zijn.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Raska
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Tilburg
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 05-07-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
GEZOCHT: ACTIEVE NAALD IN DE HOOIBERG.

Maak kennis met Raska. Raska zit bij Train Your Dog in de opvang. Deze 5-jarige dame is 4 jaar geleden naar Nederland toegekomen. Zij is gesteriliseerd.

Onlangs moest Raska weg bij haar vorige baas wegens een scheiding. Om te voorkomen dat zij in een asiel zou belanden, zit ze nu bij hen.

Achter dit schattige koppie gaat echter een flinke rugzak schuil. Doordat zij niet de sturing heeft gekregen die zij nodig heeft, heeft zij ongewenst gedrag ontwikkeld. Dit uit zich in uitvalgedrag richting andere dieren en mensen met veel energie.
Bij ons is gebleken dat zij onder professionele begeleiding wel met andere honden kan. Echter, voor de rust van Raska en de veiligheid gaat onze voorkeur uit naar een adoptant zonder huisdieren en kinderen.
Doordat het verkeerde gedrag in het verleden beloond is geweest, heeft Raska ontzettend de neiging om te gaan claimen. De nieuwe baas zal dan ook duidelijke regels moeten hanteren.

Train Your Dog blijft zich uiteraard actief inzetten om dit ongewenste gedrag om te zetten naar gewenst gedrag. Nu en desgewenst ná de adoptie.

Raska zoekt een actieve baas. Met driemaal daags een blokje om neemt deze dame geen genoegen. Zij wil voor je werken! Ballen apporteren, rennen, haar hersenen gebruiken, dat is wat zij nodig heeft. Ze zal je in ruil daarvoor alle liefde geven die ze te bieden heeft.
Nadat zij haar fysieke energie kwijt is, wil ze graag mentaal bezig zijn. Gehoorzaamheid is één van de dingen die haar rust in haar hoofdje geeft.

Met haar lieve koppie pakt ze iedereen zó in. Deze dame heeft echt karakter. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend intelligent.

In het dagelijkse leven:

- Kan Raska alleen thuis blijven
- Is Raska ontzettend zindelijk
- Is ze rustig in de auto
- Kent ze de basiscommando’s
- Kan ze niet goed met andere dieren
- Heeft ze behoefte aan duidelijke grenzen
- Is ze een actieve, aanhankelijke hond

Ben jij die naald in de hooiberg die we zoeken?
Kun jij haar de regels en structuur bieden die ze nodig heeft, én ben je een actief persoon? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar info@trainyourdog.nl

Ben je niet die naald in de hooiberg, maar gun je Raska een fijn thuis? Deel dan dit bericht om haar kansen te vergroten... In samenwerking met:
Train Your Dog
Natuurlijk Hondenleven
Stichting All Dogs Count


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Raska Raska

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict