Naam: Jack
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 17-08-2012
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hellevoetsluis
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 18-12-2018
Geadopteerd:

Info:

☆Jack Russel liefhebbers opgelet; maak kennis met Jack☆

Onlangs ontvingen wij een hulpvraag met betrekking tot de herplaatsing van Jack. Een lief, zacht, zeer knuffelbaar hondje met alle eigenschappen van een echte jackrussel.

Jack zijn eerste levensjaar is onbekend en daarna heeft hij 5 jaar een heel fijn leven gehad met een lief bazinnetje helemaal voor hem alleen in een rustige omgeving. Nu is het leven van beide veranderd. De liefde bracht ze in een gezin met 2 kinderen. Het is thuis heel erg gezellig en iedereen is dol op Jack, maar het lukt Jack niet zijn rust te vinden. Het is druk, er is geen regelmaat, er is weinig rust, er lopen veel kinderen en volwassenen in en uit en hij weet allemaal niet wat hij er mee aan moet. Hij is niet meer het gelukkige hondje dat hij altijd was.

Voor iedereen is het beter dat Jack een nieuw thuis krijgt, waar hij weer het vrolijke hondje kan zijn zoals hij altijd is geweest. 

Jack is in huis zeer rustig en luistert goed. Hij is dol op knuffelen, bij je liggen en is altijd in voor een spelletje. Hij is zindelijk, sloopt niks, kan goed alleen zijn en kan in principe goed overweg met andere honden. Katten is hij niet gewend maar buiten doet hij ze niets. Knaagdieren en vogels overigens wel en die ziet hij iets te graag... Zoals het een echte jack betreft is hij hier erg volhardend in en daarom is het niet aan te raden om daar mee samen te wonen.

Jack is gebaad bij een rustig huishouden, bijvoorbeeld iemand alleen of een stel zonder kinderen. Mensen die bekend zijn met deze kleine druktemakertjes en dagelijks in zijn voor actie en spel op een gepaste manier.

Ondanks dat Jack eigenlijk heel rustig is, is Jack snel gespannen. Een groot deel komt door onzekerheid en hij heeft een emmertje wat snel over loopt. Zo raakt hij snel over zijn toeren van drukke situaties en hoe voller het emmertje is hoe meer Jack buiten reageert op zijn omgeving: auto's, fietsers en scooters bv. Bij teveel prikkels moeten die gewoon weg geblaft worden van Jack en dan is hij hier slecht in te sturen. Dit is de reden dat zijn baasje er voor kiest om de dag rustig te beginnen en rustig te eindigen en bijvoorbeeld naar rustige plekken gaat om Jack uit te laten. Jack geniet dan zichtbaar en luistert (ook los) goed.

Als Jack zijn emmertje vol zit, en spanningen te hoog worden, probeert Jack zichzelf te kalmeren d.m.v. rijgedrag of het willen blijven likken van handen. Hem een knuffeltje aanbieden waar hij op kan sabbelen en hem even rustig laten worden in zijn bench werkt dan goed.

Jack is een verschrikkelijk lief en knap kereltje, die werkelijk een prima maatje is voor mensen die niet in een druk centrum wonen en een rustig huishouden hebben.

Bij een duidelijke maar liefdevolle sturing in een rustige omgeving heb je geen kind aan Jack. En dat is dus waar we naar op zoek gaan.

Denk jij dat Jack past bij jou? En zoek je een vriend voor het leven? Vul dan het formulier in en kom kennis maken met hem.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Shampoo
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hilversum
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-05-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Shampoo is een 9-jarige kruising afkomstig uit Polen. Hij woon nu alweer bijna 7 jaar in Nederland.

Shamp is een veelzijdige hond. Hij houdt van wandelen, maar vooral speuren of zoeken vindt hij heerlijk. Shamp luistert goed. Hij heeft diverse gehoorzaamheidstrainingen gevolgd.

In nieuwe situaties of aan nieuwe personen moet Shamp altijd even wennen, maar als hij je vertrouwt is hij je maatje. Shamp is waaks en heeft behoefte aan zijn veilige plekje. In zijn jongere jaren genoot hij van urenlange wandelingen. Nu hij 9 jaar is, worden de wandelingen iets korter, maar alsnog heeft hij altijd zin om erop uit te gaan.

Shamp is gewend aan een bench en gaat goed mee in de auto. Op straat loopt hij goed mee aan de lijn, maar blaft hij wel naar grote honden of startende scooters.

’S avonds ligt hij het liefst tegen je aan onder een dekentje. Shamp kan niet met kinderen of andere huisdieren in huis.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Shampoo Shampoo

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict