Naam: Jack
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 07-05-2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Den Haag
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 20-02-2019
Geadopteerd:

Info:

Hoi ik ben Jack! Van mijn voorgeschiedenis is bij mijn huidige baasjes niet veel bekend, ik weet het natuurlijk wel, maar ik kan het ze niet vertellen.
Ik heb hier 10maanden mogen wonen voordat ik noodgedwongen weg moest. Ik ben niet goed in samen wonen met andere honden en heb dit laten merken aan de mops van 9 waar ik mee samen woonde.

In de afgelopen 10 maanden heb ik veel geleerd en mocht ik vooral aansterken en aankomen.

Maar eerst even terug naar het moment dat ze met mij kennis kwamen maken in april 2018: Ik was bijna 3jr, ik woog een kleine 45KG en was heel erg mager. Ik was niet zindelijk, ik was niet gesocialiseerd en commando’s als zit, lig, kom voor en wachten kende ik niet of ik was ze “kortstondig vergeten”. Oja, toen ik bij mijn baasjes kwam, was natuurlijk alles nieuw en ging ik overal met mach10 (ofwel volle vaart) op af. Ik vergat daarbij dan dat ik aan de riem zat waardoor het vrouwtje 2x is gevallen… sorry, ik deed het echt niet expres. ..

Toen ik een gentle leader kreeg kwam ik erachter dat trekken aan de riem niet lekker is en leerde ik om niet te trekken… dat gaat me best goed af, heel soms maak ik nog een foutje maar dan corrigeert mijn baasje (of het vrouwtje) mij en stop ik met trekken.
Mijn baasjes zijn met mij de basis gehoorzaamheidstraining gaan volgen en dat was leuk. Ik vond het leuk om mij te focussen op mijn baas en te volgen wat hij ging doen, verder was ik heel erg nieuwsgierig en speels zowel tijdens als buiten de training. De laatste maanden, vanaf de kerst 2018 hebben mijn baasjes mij los laten lopen (in losloopgebieden) in de hoop dat dat goed ging.
Ik kon ze laten zien dat ik dat ook kan en dat ik ook rustig naar andere mensen en honden kan lopen. Ik heb ook geleerd te “luisteren” naar andere honden wanneer ik hun benader, kennelijk vind niet iedereen mij leuk… heel vreemd, vind je niet?
Maar goed als ze mij niet leuk vinden, draai ik me om en zoeken ze het maar uit hoor…

Ik speel heel graag en schroom niet om dat ik huis aan te geven door voor je te gaan staan blaffen, of ik leg mijn speelgoed op je schoot, maar dan wel alles wat ik heb en net zo lang tot je met mij gaat spelen. Buiten speel ik bijna met alle honden, ik wil in ieder geval bij elke hond even ruiken…

Honden pups en mensen kinderen kunnen bij mij eigenlijk niets fout doen, als ze echt vervelend zijn loop ik weg. Ik ben volgens mijn baasjes een grote goedzak, ik knuffel graag en wil graag dat je mij aandacht geeft, alleen mij… Ik ben een echte familieman en controleer altijd of iedereen er is. Zowel buiten als binnen.

Wat goed is om te weten… ik ben zindelijk en kan het echt wel een goeie 8uur ophouden als het moet, maar liever niet. Mocht je thuis zijn en ik moet naar buiten, dan ga ik voor je staan dralen en ga ik vanzelf blaffen. Ook weet ik heel goed wanneer het etenstijd is (althans volgens mijn schema dan…).

Wat ik zoek: - Een huis met één of twee rustige baasjes.
- Een huis waar ik het enige huisdier ben.
- Baasjes die het leuk vinden om lange wandelingen te maken.
- Baasjes die duidelijk zijn, maar niet schreeuwen en/of handgemeen gebruiken.
- Een huis zonder katten. (bbrr… daar heb ik een hekel aan, maar ja dat zijn ook geen dieren, dat is gespuis).


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Shampoo
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hilversum
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-05-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Shampoo is een 9-jarige kruising afkomstig uit Polen. Hij woon nu alweer bijna 7 jaar in Nederland.

Shamp is een veelzijdige hond. Hij houdt van wandelen, maar vooral speuren of zoeken vindt hij heerlijk. Shamp luistert goed. Hij heeft diverse gehoorzaamheidstrainingen gevolgd.

In nieuwe situaties of aan nieuwe personen moet Shamp altijd even wennen, maar als hij je vertrouwt is hij je maatje. Shamp is waaks en heeft behoefte aan zijn veilige plekje. In zijn jongere jaren genoot hij van urenlange wandelingen. Nu hij 9 jaar is, worden de wandelingen iets korter, maar alsnog heeft hij altijd zin om erop uit te gaan.

Shamp is gewend aan een bench en gaat goed mee in de auto. Op straat loopt hij goed mee aan de lijn, maar blaft hij wel naar grote honden of startende scooters.

’S avonds ligt hij het liefst tegen je aan onder een dekentje. Shamp kan niet met kinderen of andere huisdieren in huis.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Shampoo Shampoo

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict