Naam: Borre
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 25-10-2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Purmerend
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 26-03-2019
Geadopteerd:

Info:

Dit is Borre, een prachtige spanjaard van 4,5 jaar oud. Borre is van pup af aan al in Nederland en al die tijd bij hetzelfde gezin.

Helaas gaat het eigenlijk vanaf het begin af aan al niet goed, heeft de bemiddelende stichting geen hulp geboden en bleven de redelijk onervaren mensen achter met een hond die qua gedrag alleen bij hele ervaren mensen geplaatst had mogen worden.

Borre heeft angstagressie en daarnaast staat Borre eigenlijk continue onder spanning door onzekerheid, angst en het slecht kunnen verdragen van prikkels.

Dit gedrag heeft Borre dus al lang en hij heeft het zo door kunnen ontwikkelen dat hij echt volledig over de kook raakt als hij in situaties komt waarbij hij onzeker wordt. Op straat uit zich dat in drukke steden of plaatsen in angst maar over het algemeen gaat hij graag lekker wandelen. In huis snapt en hapt Borre met veel kabaal richting bezoek. Ook richting 1 van de zoons des huizes en de mannelijke baas vertoont Borre dit gedrag. Van een bench is Borre vreselijk bang.

Borre gaat naar een dagopvang in roedelverband, hier is hij een hele blije en vriendelijke hond. In drukke roedels functioneert Borre ook prima. De dagopvang heeft er soms 80.

De eigenaren zitten met hun handen in het haar en wij eigenlijk ook want alles is binnen het gezin geprobeert en het gaat niet meer. We zijn er van overtuigd dat Borre in het juiste huishouden bij rustige, ervaren mensen wel zou kunnen aarden! Borre is voor de mensen die hij kent en vertrouwt een hele lieve knuffelhond.

Wat zoeken we voor Borre? Een huis met het liefste een andere stabiele hond, ervaren en rustige mensen zonder kleine kinderen en katten. Mensen die snappen dat Borre niet binnen een week de kant en klare hond is, maar die op een zachte doch consequente manier Borre willen gaan begeleiden en hem kunnen lezen en hier de tijd voor uittrekken.

Speuren, hersenwerkjes, sport&spel, agility of iets anders uitdagends zou geweldig zijn voor Borre.

Voor Borre geldt natuurlijk dat een goed en vast huis het allerbelangrijkste is. Denk jij Borre dit te kunnen bieden?


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Sita
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Bodegraven
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 29-06-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Onlangs gingen wij op bezoek bij Sita, een charmante dame van 9 jaar oud.

Sita heeft 7 jaar bij haar baasjes gewoond en verblijft nu sinds enkele weken bij de dochter van haar bazin. De afgelopen jaren zijn er wat incidentjes geweest tussen Sita en mensen die te dicht bij haar bazinnetje kwamen. Voorzichtig is het erin geslopen dat er een wisselwerking is ontstaan tussen Sita en haar bazin, die haar nu steeds minder is gaan vertrouwen. Daarbij houdt Sita absoluut niet van kleine, onvoorspelbare kinderen en daar er regelmatig jonge kleinkinderen op bezoek zijn, is voor beide partijen de koek op.
Sita liet bij ons bezoek kleine signalen zien dat ze bovenstaand gedrag wel eens zou kunnen doen. Overigens was het ook duidelijk dat ze dit eerder doet bij mensen met een zwakkere energie dan iemand die stevig in zijn schoenen staat.

We zoeken voor Sita een rustig huishouden, zonder kleine kinderen of andere honden. Katten is geen enkel probleem.

Op straat loopt Sita echt perfect aan de lijn, ze luistert heel goed en loopt ook regelmatig los. Wel wordt ze aangelijnd als er andere honden aan komen, want buiten wil ze bij kennismaken nog wel eens onzeker reageren.

Sita zou prima passen bij mensen die haar bij bezoek op haar eigen plek leggen, ( en zorgen dat bezoek haar daar dan ook met rust laat!), die een hond zoeken die nog van een fijne wandeling houdt maar ook heerlijk languit bij je kan liggen om te knuffelen.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Sita Sita

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict