Naam: Borre
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 25-10-2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Purmerend
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 26-03-2019
Geadopteerd:

Info:

Dit is Borre, een prachtige spanjaard van 4,5 jaar oud. Borre is van pup af aan al in Nederland en al die tijd bij hetzelfde gezin.

Helaas gaat het eigenlijk vanaf het begin af aan al niet goed, heeft de bemiddelende stichting geen hulp geboden en bleven de redelijk onervaren mensen achter met een hond die qua gedrag alleen bij hele ervaren mensen geplaatst had mogen worden.

Borre heeft angstagressie en daarnaast staat Borre eigenlijk continue onder spanning door onzekerheid, angst en het slecht kunnen verdragen van prikkels.

Dit gedrag heeft Borre dus al lang en hij heeft het zo door kunnen ontwikkelen dat hij echt volledig over de kook raakt als hij in situaties komt waarbij hij onzeker wordt. Op straat uit zich dat in drukke steden of plaatsen in angst maar over het algemeen gaat hij graag lekker wandelen. In huis snapt en hapt Borre met veel kabaal richting bezoek. Ook richting 1 van de zoons des huizes en de mannelijke baas vertoont Borre dit gedrag. Van een bench is Borre vreselijk bang.

Borre gaat naar een dagopvang in roedelverband, hier is hij een hele blije en vriendelijke hond. In drukke roedels functioneert Borre ook prima. De dagopvang heeft er soms 80.

De eigenaren zitten met hun handen in het haar en wij eigenlijk ook want alles is binnen het gezin geprobeert en het gaat niet meer. We zijn er van overtuigd dat Borre in het juiste huishouden bij rustige, ervaren mensen wel zou kunnen aarden! Borre is voor de mensen die hij kent en vertrouwt een hele lieve knuffelhond.

Wat zoeken we voor Borre? Een huis met het liefste een andere stabiele hond, ervaren en rustige mensen zonder kleine kinderen en katten. Mensen die snappen dat Borre niet binnen een week de kant en klare hond is, maar die op een zachte doch consequente manier Borre willen gaan begeleiden en hem kunnen lezen en hier de tijd voor uittrekken.

Speuren, hersenwerkjes, sport&spel, agility of iets anders uitdagends zou geweldig zijn voor Borre.

Voor Borre geldt natuurlijk dat een goed en vast huis het allerbelangrijkste is. Denk jij Borre dit te kunnen bieden?


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Shampoo
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hilversum
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-05-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Shampoo is een 9-jarige kruising afkomstig uit Polen. Hij woon nu alweer bijna 7 jaar in Nederland.

Shamp is een veelzijdige hond. Hij houdt van wandelen, maar vooral speuren of zoeken vindt hij heerlijk. Shamp luistert goed. Hij heeft diverse gehoorzaamheidstrainingen gevolgd.

In nieuwe situaties of aan nieuwe personen moet Shamp altijd even wennen, maar als hij je vertrouwt is hij je maatje. Shamp is waaks en heeft behoefte aan zijn veilige plekje. In zijn jongere jaren genoot hij van urenlange wandelingen. Nu hij 9 jaar is, worden de wandelingen iets korter, maar alsnog heeft hij altijd zin om erop uit te gaan.

Shamp is gewend aan een bench en gaat goed mee in de auto. Op straat loopt hij goed mee aan de lijn, maar blaft hij wel naar grote honden of startende scooters.

’S avonds ligt hij het liefst tegen je aan onder een dekentje. Shamp kan niet met kinderen of andere huisdieren in huis.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Shampoo Shampoo

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict