Naam: Chef
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2013
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Ulikoten
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 05-06-2019
Geadopteerd:

Info:

Het is tijd voor Chef om online te gaan! Een tijd terug zochten we vanuit zijn eigen thuis bij zijn eigenaresse een nieuwe baas, maar Chef bleek wat dingetjes te hebben waardoor hij niet veel kans maakte.

Chef is daarom naar een ervaren gastgezin gegaan en daar de afgelopen tijd getraind. Het sociale aspect en ook de hondentaal leren begrijpen waren hard nodig. Chef begreep namelijk weinig van contact en interactie met andere honden.

Inmiddels laat Chef zich leiden door de bulldog teef van het gastgezin en daagt hij haar regelmatig uit voor een spelletje.

Chef luistert bij zijn gastgezin perfect, kent de basiscommando's en staat direct naast je als je hem terug roept bij loslopen. Hij is gek op hele grote stokken en rennen door een weiland met sproeiwaterinstallatie is een groot dol feest voor hem.

Chef is extreem zindelijk, loopt netjes aan de lijn en dus ook los. Hij kan goed alleen thuis zijn en is heel erg lief voor mensen en kinderen.

We zoeken voor Chef een gezin of stel die op zoek zijn naar een actieve hond en de lijn aan wil houden die het gastgezin ook aanhoudt: streng maar rechtvaardig. Rustig, consequent en duidelijk met een zachte hand. In het verleden kwam Chef vaak te hoog in zijn spanning.

Chef plaatsen we het liefste als hond alleen of samen met een stabiele teef. Samen wonen met kinderen kan hij ook. Bij katten bouwt er wat spanning op. Hij vindt ze erg interessant.

Zoek jij een leuke, sportieve vriend? Hier is hij.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.




In het zonnetje :

Naam: Sita
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Bodegraven
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 29-06-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Onlangs gingen wij op bezoek bij Sita, een charmante dame van 9 jaar oud.

Sita heeft 7 jaar bij haar baasjes gewoond en verblijft nu sinds enkele weken bij de dochter van haar bazin. De afgelopen jaren zijn er wat incidentjes geweest tussen Sita en mensen die te dicht bij haar bazinnetje kwamen. Voorzichtig is het erin geslopen dat er een wisselwerking is ontstaan tussen Sita en haar bazin, die haar nu steeds minder is gaan vertrouwen. Daarbij houdt Sita absoluut niet van kleine, onvoorspelbare kinderen en daar er regelmatig jonge kleinkinderen op bezoek zijn, is voor beide partijen de koek op.
Sita liet bij ons bezoek kleine signalen zien dat ze bovenstaand gedrag wel eens zou kunnen doen. Overigens was het ook duidelijk dat ze dit eerder doet bij mensen met een zwakkere energie dan iemand die stevig in zijn schoenen staat.

We zoeken voor Sita een rustig huishouden, zonder kleine kinderen of andere honden. Katten is geen enkel probleem.

Op straat loopt Sita echt perfect aan de lijn, ze luistert heel goed en loopt ook regelmatig los. Wel wordt ze aangelijnd als er andere honden aan komen, want buiten wil ze bij kennismaken nog wel eens onzeker reageren.

Sita zou prima passen bij mensen die haar bij bezoek op haar eigen plek leggen, ( en zorgen dat bezoek haar daar dan ook met rust laat!), die een hond zoeken die nog van een fijne wandeling houdt maar ook heerlijk languit bij je kan liggen om te knuffelen.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Sita Sita

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict