Nieuws


20 september 2014 : Historische mijlpaal bereikt

Verslag uit Strasbourg

Op 15 september 2014 gaf Stefan Bernhard Eck als woordvoerder van de GUE/NGL Fraktion een gedetailleerd verslag over de massamoord op Roemeense zwerfhonden. Zijn bevlogen toespraak werd versterkt door middel van een PowerPoint-presentatie met ongecensureerde beelden en een voor de aanwezige leden gemaakte brochure. Het doel van dit initiatief was het bereiken van consensus in de GUE/NGL Fraktion én dat er een officiële "brief van protest" namens de Fraktion werd afgegeven aan de regering van Roemenië, met de onmiddelijke eis het uitmoorden van de zwerfhonden te stoppen. Na een kort debat, waarin Takis Hadjigeorgiou (Akel, Zypern) en Cornelia Ernst (Die Linke, Deutschland) zich volmondig aansloten bij het initiatief van Stefan Bernhard Eck, werd het verzoek goedgekeurd.

Hiermee werd de eerste mijlpaal in het "Projekts Rumänienhunde" bereikt, want dit is de eerste keer dat een fractie van het Europees Parlement kritiek uit over de aanpak van de Roemeense regering met betrekking tot vermindering van het aantal zwerfhonden. Het is zeer waarschijnlijk dat andere fracties zich laten overtuigen zich ook aan te sluiten bij het project van afgevaardigde Stefan Bernhard Eck en de GUE/NGL Fraktion.

images/Nieuws/eck.png

In het zonnetje :

Naam: Shampoo
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hilversum
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-05-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Shampoo is een 9-jarige kruising afkomstig uit Polen. Hij woon nu alweer bijna 7 jaar in Nederland.

Shamp is een veelzijdige hond. Hij houdt van wandelen, maar vooral speuren of zoeken vindt hij heerlijk. Shamp luistert goed. Hij heeft diverse gehoorzaamheidstrainingen gevolgd.

In nieuwe situaties of aan nieuwe personen moet Shamp altijd even wennen, maar als hij je vertrouwt is hij je maatje. Shamp is waaks en heeft behoefte aan zijn veilige plekje. In zijn jongere jaren genoot hij van urenlange wandelingen. Nu hij 9 jaar is, worden de wandelingen iets korter, maar alsnog heeft hij altijd zin om erop uit te gaan.

Shamp is gewend aan een bench en gaat goed mee in de auto. Op straat loopt hij goed mee aan de lijn, maar blaft hij wel naar grote honden of startende scooters.

’S avonds ligt hij het liefst tegen je aan onder een dekentje. Shamp kan niet met kinderen of andere huisdieren in huis.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Shampoo Shampoo

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict