Nieuws


16 Januari 2015 : Nieuwe vrijwilliger

Mag ik me even voorstellen..... Hallo mijn naam is Dian Troost. Ik ben de nieuwe vrijwilliger bij de Stichting All Dogs Count en ik ga de opvanggezinnen coördineren. Waarschijnlijk zal ik her en der nog back-up moeten vragen aan de andere vrijwilligers maar ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Iets over mezelf: Ik ben alleenstaand, 47 jaar jong en ik woon in Dordrecht met 10 katten, 2 honden van mezelf en sinds een paar maanden een 3e hondje in de opvang erbij. Vorig jaar mei heb ik mijn eerste Roemeense hondje geadopteerd. Ik had al een klein hondje thuis en heb er lang over nagedacht of ik er een 2e bij zou nemen. Toen ik Dushi op de site van All Dogs Count zag staan was ik verliefd. Ik heb me wel eerst heel goed voorbereid voordat ik aan de adoptie begon en alles gelezen wat ik maar kon vinden over zwerfhonden. Ik zocht contact met de stichting, kreeg zo contact met Annabel en natuurlijk ook een huisbezoek.

We hebben contact gehouden en ik ben her en der een beetje gaan helpen. Toen er een spoed situatie ontstond heb ik ingestemd met het opvangen van een hondje hier thuis. Dat was fantastisch. Ik geef toe best druk, maar ik vond het meteen zo dankbaar om te doen! De eerste bleef acht weken, gevoelsmatig is dat best lang en natuurlijk ga je je hechten! Maar ik heb haar op zien bloeien van een timide bange hond naar een blije hond. Wat mooi om te doen! Dikke tranen toen ze wegging, maar als dan de eerste foto's verschijnen van de adoptant dan weet je waarvoor je het hebt gedaan!

Ik ben van plan om vaak iets te vertellen over opvanggezin zijn hier op de site! Want niet iedereen is hiervoor geschikt. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd mailen op dit mailadres: ln.tnuocsgodlla@nizegtsag

En volg ons ook op Facebook! Daar is ook veel te lezen en te zien! Leuk weetje is, dat we gisteren over de 1000 volgers zijn gegaan. Fantastisch!In het zonnetje :

Naam: Cathelijne
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2018
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Castelre
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 12-11-2018
Contactpersoon: Annabel van der Horst
Reageer per telefoon: 06 - 409 676 16
Reageer per mail: ln.tnuocsgodlla@eitpoda

Info:
Cathelijntje...poppedeintje....of zeg maar gerust Kaatje met een grote K.

Deze bulgaarse black beauty van 7 maanden oud kwam met 4 maanden naar Nederland zonder tussenkomst van een stichting. Dit prachtige meisje matchte alleen echt niet qua energie met de andere honden daar en daarom besloten wij te helpen en op zoek te gaan naar een nieuw, leuk en actief gezin die kleine Kaatje met haar grote mond zowel lichamelijk als geestelijk gaat uitdagen.

Kaatje is onzeker en zoekt grenzen op. Als ze deze grenzen op een rustige en duidelijke manier krijgt, dan heb je er een heel fijn, lief en grappig vriendinnetje aan. Ze is goed met kinderen, is zindelijk, sloopt niet, loopt netjes aan de riem en bij haar eerste baasje liep ze ook al los en dit ging heel goed. Ook knuffelen en spelen met een balletje vindt ze geweldig.

Als Kaatje te weinig sturing krijgt, regelt ze dingen dus op haar eigen katterige manier en is ze dus die echte mevrouw K.

Kaatje verblijft nu in een gastgezin met andere honden. Ze eet en slaapt in de bench en vindt dit ritme fijn. Haar voer deelt ze liever niet met andere honden, met mensen wel.

Wie op zoek is naar een leuk en grappig dametje met pit en humor is bij Kaatje zeker aan het goede adres.

Wil je Kaatje ontmoeten? Vul dan het formulier in op de site!


Cathelijne Cathelijne

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict