Naam: Jack
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 17-08-2012
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Hellevoetsluis
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 18-12-2018
Geadopteerd:

Info:

☆Jack Russel liefhebbers opgelet; maak kennis met Jack☆

Onlangs ontvingen wij een hulpvraag met betrekking tot de herplaatsing van Jack. Een lief, zacht, zeer knuffelbaar hondje met alle eigenschappen van een echte jackrussel.

Jack zijn eerste levensjaar is onbekend en daarna heeft hij 5 jaar een heel fijn leven gehad met een lief bazinnetje helemaal voor hem alleen in een rustige omgeving. Nu is het leven van beide veranderd. De liefde bracht ze in een gezin met 2 kinderen. Het is thuis heel erg gezellig en iedereen is dol op Jack, maar het lukt Jack niet zijn rust te vinden. Het is druk, er is geen regelmaat, er is weinig rust, er lopen veel kinderen en volwassenen in en uit en hij weet allemaal niet wat hij er mee aan moet. Hij is niet meer het gelukkige hondje dat hij altijd was.

Voor iedereen is het beter dat Jack een nieuw thuis krijgt, waar hij weer het vrolijke hondje kan zijn zoals hij altijd is geweest. 

Jack is in huis zeer rustig en luistert goed. Hij is dol op knuffelen, bij je liggen en is altijd in voor een spelletje. Hij is zindelijk, sloopt niks, kan goed alleen zijn en kan in principe goed overweg met andere honden. Katten is hij niet gewend maar buiten doet hij ze niets. Knaagdieren en vogels overigens wel en die ziet hij iets te graag... Zoals het een echte jack betreft is hij hier erg volhardend in en daarom is het niet aan te raden om daar mee samen te wonen.

Jack is gebaad bij een rustig huishouden, bijvoorbeeld iemand alleen of een stel zonder kinderen. Mensen die bekend zijn met deze kleine druktemakertjes en dagelijks in zijn voor actie en spel op een gepaste manier.

Ondanks dat Jack eigenlijk heel rustig is, is Jack snel gespannen. Een groot deel komt door onzekerheid en hij heeft een emmertje wat snel over loopt. Zo raakt hij snel over zijn toeren van drukke situaties en hoe voller het emmertje is hoe meer Jack buiten reageert op zijn omgeving: auto's, fietsers en scooters bv. Bij teveel prikkels moeten die gewoon weg geblaft worden van Jack en dan is hij hier slecht in te sturen. Dit is de reden dat zijn baasje er voor kiest om de dag rustig te beginnen en rustig te eindigen en bijvoorbeeld naar rustige plekken gaat om Jack uit te laten. Jack geniet dan zichtbaar en luistert (ook los) goed.

Als Jack zijn emmertje vol zit, en spanningen te hoog worden, probeert Jack zichzelf te kalmeren d.m.v. rijgedrag of het willen blijven likken van handen. Hem een knuffeltje aanbieden waar hij op kan sabbelen en hem even rustig laten worden in zijn bench werkt dan goed.

Jack is een verschrikkelijk lief en knap kereltje, die werkelijk een prima maatje is voor mensen die niet in een druk centrum wonen en een rustig huishouden hebben.

Bij een duidelijke maar liefdevolle sturing in een rustige omgeving heb je geen kind aan Jack. En dat is dus waar we naar op zoek gaan.

Denk jij dat Jack past bij jou? En zoek je een vriend voor het leven? Vul dan het formulier in en kom kennis maken met hem.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Raska
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Tilburg
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 05-07-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
GEZOCHT: ACTIEVE NAALD IN DE HOOIBERG.

Maak kennis met Raska. Raska zit bij Train Your Dog in de opvang. Deze 5-jarige dame is 4 jaar geleden naar Nederland toegekomen. Zij is gesteriliseerd.

Onlangs moest Raska weg bij haar vorige baas wegens een scheiding. Om te voorkomen dat zij in een asiel zou belanden, zit ze nu bij hen.

Achter dit schattige koppie gaat echter een flinke rugzak schuil. Doordat zij niet de sturing heeft gekregen die zij nodig heeft, heeft zij ongewenst gedrag ontwikkeld. Dit uit zich in uitvalgedrag richting andere dieren en mensen met veel energie.
Bij ons is gebleken dat zij onder professionele begeleiding wel met andere honden kan. Echter, voor de rust van Raska en de veiligheid gaat onze voorkeur uit naar een adoptant zonder huisdieren en kinderen.
Doordat het verkeerde gedrag in het verleden beloond is geweest, heeft Raska ontzettend de neiging om te gaan claimen. De nieuwe baas zal dan ook duidelijke regels moeten hanteren.

Train Your Dog blijft zich uiteraard actief inzetten om dit ongewenste gedrag om te zetten naar gewenst gedrag. Nu en desgewenst ná de adoptie.

Raska zoekt een actieve baas. Met driemaal daags een blokje om neemt deze dame geen genoegen. Zij wil voor je werken! Ballen apporteren, rennen, haar hersenen gebruiken, dat is wat zij nodig heeft. Ze zal je in ruil daarvoor alle liefde geven die ze te bieden heeft.
Nadat zij haar fysieke energie kwijt is, wil ze graag mentaal bezig zijn. Gehoorzaamheid is één van de dingen die haar rust in haar hoofdje geeft.

Met haar lieve koppie pakt ze iedereen zó in. Deze dame heeft echt karakter. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend intelligent.

In het dagelijkse leven:

- Kan Raska alleen thuis blijven
- Is Raska ontzettend zindelijk
- Is ze rustig in de auto
- Kent ze de basiscommando’s
- Kan ze niet goed met andere dieren
- Heeft ze behoefte aan duidelijke grenzen
- Is ze een actieve, aanhankelijke hond

Ben jij die naald in de hooiberg die we zoeken?
Kun jij haar de regels en structuur bieden die ze nodig heeft, én ben je een actief persoon? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar info@trainyourdog.nl

Ben je niet die naald in de hooiberg, maar gun je Raska een fijn thuis? Deel dan dit bericht om haar kansen te vergroten... In samenwerking met:
Train Your Dog
Natuurlijk Hondenleven
Stichting All Dogs Count


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Raska Raska

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict