Naam: Maya
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Driebergen
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 14-10-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:

Maya is een prachtige Roemeense dame met een iets wat onzeker karakter die sinds augustus 2014 in Driebergen woont en via onze stichting daar toen is geplaatst.

In februari 2015 kreeg zij er een vriendinnetje bij Starlet en samen met de poes en de kat hebben ze tot nu toe veel plezier gemaakt.

In de buurt heeft Maya ook wat vaste vriendjes en vriendinnetjes opgebouwd waarmee spelen heel plezierig is in een omheind gebied.

Maya kan goed aan de lijn lopen en los kan ze mits het een rustige omgeving is waar men eigenlijk niemand tegenkomt, dan kan ze nogal eens onverwachts de benen nemen of uit angst willen verdedigen. Tegenwoordig loopt ze vrij rustig mee met wel de lijn aan haar tuigje maar netjes naast en los dan.

Als ze mens en dier vertrouwd dan zal ze alles voor je doen om dikke maatjes te worden en te blijven.

Maya heeft vooral moeite met onverwachtse bewegingen en geluiden maar verder reageerd ze overal super goed op.

Jagen op wild buiten vind ze prachtig en daar geniet ze van, ze is vooral dol op muizen, konijnen, eekhoorntjes en vogels en katten achterna zitten als ze de kans krijgt.

Het is een dame die heel liefdevol kan knuffelen en geniet als ze zich in pure overgave bevind op haar rug. Dan zijn buikjeskriebjes het ultieme genieten voor haar.

Helaas kan haar baasje door lichamelijke omstandigheden niet meer voor 2 honden tegelijk zorgen en gaat dit haar echt aan het hart. Want zowel Maya als Starlet zijn beiden de trouwe viervoeters die iedereen wenst om zich heen te hebben en valt het mij zwaar dat ze genoodzaakt is hierin een keuze te maken.

Beiden zijn het prachthonden met een goed karakter. Ze wil graag voor allemaal het beste en vooral voor Maya want dat verdiend ze ook.

Maya zoekt vooral een thuis met iemand die goed bij haar het vertrouwen opbouwd, lol met haar maakt, stevig in de schoenen staat en kijkt naar waar er dingen op een rustige manier aangegaan kunnen worden.

Paraplu's en petjes en kinderwagens, fietsers en joggers en mannen vond ze altijd heel moeilijk maar het gaat over het algemeen steeds beter door vertrouwen in haar uit te stralen. Rust overbrengen helpt. Vindt ze iets moeilijk dan helpt het ook om haar te laten zitten of om haar te laten snuffelen mocht de ander daar voor open staan natuurlijk.

Kinderen vindt ze geweldig als zij het vertrouwen heeft maar ze kan onvoorspelbaar zijn met hele kleine kinderen.

Ook wil ze heel graag leren en werken en het liefst veel voor je doen. Vooral op het gebied van spelen en buiten speuren en een parcours afleggen vindt ze prachtig. Ze wil graag.


Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.
In het zonnetje :

Naam: Sita
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2010
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats: Bodegraven
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 29-06-2019
Contactpersoon: Annabel van der Horst

Info:
Onlangs gingen wij op bezoek bij Sita, een charmante dame van 9 jaar oud.

Sita heeft 7 jaar bij haar baasjes gewoond en verblijft nu sinds enkele weken bij de dochter van haar bazin. De afgelopen jaren zijn er wat incidentjes geweest tussen Sita en mensen die te dicht bij haar bazinnetje kwamen. Voorzichtig is het erin geslopen dat er een wisselwerking is ontstaan tussen Sita en haar bazin, die haar nu steeds minder is gaan vertrouwen. Daarbij houdt Sita absoluut niet van kleine, onvoorspelbare kinderen en daar er regelmatig jonge kleinkinderen op bezoek zijn, is voor beide partijen de koek op.
Sita liet bij ons bezoek kleine signalen zien dat ze bovenstaand gedrag wel eens zou kunnen doen. Overigens was het ook duidelijk dat ze dit eerder doet bij mensen met een zwakkere energie dan iemand die stevig in zijn schoenen staat.

We zoeken voor Sita een rustig huishouden, zonder kleine kinderen of andere honden. Katten is geen enkel probleem.

Op straat loopt Sita echt perfect aan de lijn, ze luistert heel goed en loopt ook regelmatig los. Wel wordt ze aangelijnd als er andere honden aan komen, want buiten wil ze bij kennismaken nog wel eens onzeker reageren.

Sita zou prima passen bij mensen die haar bij bezoek op haar eigen plek leggen, ( en zorgen dat bezoek haar daar dan ook met rust laat!), die een hond zoeken die nog van een fijne wandeling houdt maar ook heerlijk languit bij je kan liggen om te knuffelen.

Interesse:
Vul het adoptieverzoek formulier in.


Sita Sita

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict